П'ятниця, 29.03.2024, 10:02
Український портал
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість (реєструйся) · RSS
 
Головна » 2010 » Березень » 30 » У США фургон, що перевозив гроші, розгубив на ходу понад $ 200 тисяч
19:55
У США фургон, що перевозив гроші, розгубив на ходу понад $ 200 тисяч
Американська поліція розшукує понад 100 тисяч доларів, які випали на ходу з броньованого мікроавтобуса, що перевозив гроші декількох компаній і банків у місті Уайтхолл в штаті Огайо.

Як повідомляє газета Columbus Dispatch з посиланням на місцеві правоохоронні органи, гроші почали вивалюватися з погано замкнених задніх дверей мікроавтобуса, коли він у середу прямував однією з вулиць Уайтхолла.

Водії та перехожі, побачивши це, почали активно збирати гроші. За даними поліції, у збиранні грошей взяли участь від 15 до 20 людей.

Прибулі на місце НП правоохоронці зібрали 100 тисяч доларів. Ще 12 тисяч доларів згодом повернули десятеро осіб, які добровільно прийшли в поліцію. У менш сумлінних очевидців події залишається ще понад 100 тисяч доларів. Поліція закликає їх повернути гроші, в іншому випадку їм може загрожувати судове переслідування.

Правоохоронці вивчають дані камер відеоспостереження з довколишніх будівель, щоб встановити особи тих, хто заволодів грошима.

Нагадаємо, в березні минулого року у Сан-Дієго злочинець, ховаючись від поліції, викинув з вікна своєї машини велику суму грошей, через що люди зупиняли свої машини прямо посеред траси і, забувши про небезпеку, кидалися збирати гроші. За словами поліції, те, що ніхто при цьому не потрапив під колеса, можна вважати дивом.

За матерiалами: РІА Новости
9 эффективных способов запомнить все
Упражнения для стимуляции мозга
20 сайтов, где вы 100% найдете вдохновение для творчества
Категорія: Новини світу | Переглядів: 916 | Додав: foza | Теги: США, гроші, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024